Més futbol

El City busca la primera

Supercopa d’Europa. El Manchester City, vigent campió de la Champions, s’enfronta al Sevilla en una final en què parteixen com a màxims favorits tot i la baixa sensible de Kevin de Bruyne

Manchester City Sevilla

CITY:Ortega, Walker, Akanji, Gvardiol, Aké, Rodri, Kovacic, Foden, Julián Álvarez, Grealish, Haaland.SEVILLA:Bounou, Jesús Navas, Badé, Gudelj, Acuña, Jordán, Rakitic, Ocampos, Suso, Óliver Torres, En-Nesyri,LLOC I HORA:A les 21 h, a l’estadi Georgios Karaiskakis.ÀRBITRE:Francois Letexier (francès).

El Manchester City busca a Atenes contra el Sevilla la primera supercopa d’Europa en tota la seva història. Després de completar un triplet històric –Champions, Premier League i FA Cup–, el conjunt dirigit per Pep Guardiola arriba a aquesta cita com a màxim favorit per alçar el títol. Això sí, no ho tindran gens fàcil. I és que s’enfronten a un equip que ja està acostumat a disputar aquesta competició. El Sevilla ha jugat un total de cinc finals de supercopa d’Europa, però només n’ha guanyat una. Va ser el 2006 contra el Barça.

El conjunt anglès arriba més rodat, tot i que es va quedar a les portes de sumar un nou títol després de caure derrotat en la tanda de penals contra l’Arsenal en la Community Shield. En lliga, es van estrenar amb una victòria contundent contra el Burnley (0-3). Per la seva banda, el Sevilla va debutar en la competició domèstica amb una dura derrota contra el València (1-2).

El Manchester City no podrà disposar de tres jugadors molt importants en l’esquema de Guardiola: Kevin de Bruyne, Bernardo Silva i Rubén Dias. En el quadre andalús, Fernando és baixa d’última hora per una gastroenteritis.

LA PRÈVIA

Accepto amb naturalitat ser favorit, però el Sevilla té una connexió especial amb les finals
Pep Guardiola
entrenador del city
El favoritisme està clar, però hem vingut a guanyar. Poden passar moltes coses, són 90 minuts
José Luis Mendilibar
entrenador del sevilla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)