Més futbol

Jenni Hermoso delega a FUTPRO la defensa dels seus interessos

FUTPRO, el sindicat de futbolistes del qual forma part Jennifer Hermoso, ha emès un comunicat en què la madrilenya es pronuncia per primera vegada després del petó que li va fer Luis Rubiales el passat diumenge. En l’escrit, Hermoso es limita a dir el següent. “El meu sindicat FUTPRO, en coordinació amb la meva agència TMJ, s’estan encarregant de defensar els meus interessos i ser els interlocutors sobre aquest assumpte”.

El comunicat de FUTPRO mostra la seva “ferma i rotunda condemna davant les conductes que atemptin contra la dignitat de les dones”. També demana a la federació que implementi els “protocols necessaris, vetlli pels drets de les nostres jugadores i adopti mesures exemplars. És essencial que la nostra selecció estigui sempre representada per figures que projectin valors d’igualtat i respecte en tots els àmbits”.

FUTPRO també demana al CSD que promogui la prevenció i la intervenció davant l’assetjament o abús sexual, el masclisme i el sexisme. Finalment, rebutja “qualsevol actitud o conducta que vulneri els drets de les futbolistes” i assegura que s’està treballant perquè aquests actes mai quedin impunes i siguin sancionats.

La presidenta del sindicat, Amanda Gutiérrez, es reunirà el pròxim dilluns amb la vicepresidenta en funcions, Yolanda Díaz, líder de SUMAR. L’objectiu és revisar les condicions laborals de les jugadores i aplicar accions que garanteixin que fets com el de diumenge siguin sancionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)