Més futbol

“No dimitiré. Què és el que he fet?”

Luis Rubiales ha agafat el torn de paraula en l’assemblea general extraordinària que ha celebrat la FEF en el marc de la polèmica que ha acompanyat al president des que el combinat espanyol femení va guanyar el mundial de diumenge passat després de superar Anglaterra a la final. Rubiales ha demanat disculpes pels gestos obscens des de la llotja, ha dit que no pensa dimitir i ha denunciat una persecució dels mitjans i de diversos estaments.

Declaració d’intencions

“No dimitiré. Què és el que he fet? Un pico consentit es per marxar d’aquí? Lluitaré fins al final. Tenim molt a millorar en moltes llibertats. Aquí [a l’assemblea] hi ha gent que ha rebut pressions. No us preocupeu que no votareu res, no sé qui us ha dit que havíeu de votar. Va a per mi i sempre és el mateix”, ha dit Rubiales.

Disculpes

“Vull demanar perdó per tot el que va passar a la llotja. [Jorge Vilda] hem passat moltes coses junts i et van voler fer el que m’estan fent ara a mi, intentant crear un discurs fals i convertint-lo en veritat. Em vaig emocionar quan vam guanyar el mundial, me’l vas dedicar i vaig fer el gest de “ole tus huevos”. Demano perdó a la reina, no em justifico. Perdó”.

El petó

“Sobre el petó, més que un petó va ser un pico. El desig que podia tenir donant un petó era el mateix desig que podria tenir donant-li a la meva filla. No hi havia cap domini i ho vam parlar entre nosaltres”

Més explicacions

“Va ser espontani, mutu i consentit. Tinc una gran relació amb les jugadores i vam tenir moments molt tendres durant la concentració. El comunicat no l’acabo d’entendre. Aquí no s’està tractant de fer justícia, se està fent un assassinat social i hi ha massa fals feminisme”, ha comentat el president de la FEF.

Descans

“Demano perdó pels meus errors però no mereixo aquesta persecució que se m’ha fet cada dia durant els últims cinc anys. Continuaré lluitant, no he fet vacances en cinc anys i després d’aquesta assemblea desconnectaré, que se segueixi fent justícia”

Defensa pròpia

“Se m’ha acusat de moltes coses però mai s’ha demostrat res. Hem augmentat els controls econòmics i hem estat la segona federació més ben valorada del món”

La seva gestió

“A nivell de gestió estem lluitant per portar el mundial al país i generar llocs de treballs. Hem passat de tres milions d’euros a 27 milions destinats al futbol femení. No hi ha selecció al món amb més equips de base que la nostra. I d’organigrama”.

Renovació de Vilda

“He activat els mecanisme perquè Andreu iniciï els mecanismes per tal que renovis el teu contracte per quatre anys i cobrant 500.000 euros”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)