Més futbol

Borja Iglesias renuncia a la selecció fins que “les coses canviïn”

Les declaracions del president de la federació espanyola de futbol, Luis Rubiales, en l’assemblea extraordinària per defensar-se dels seus actes durant la celebració del mundial femení no han deixat a ningú indiferent. El davanter del Betis Borja Iglesias ha estat un dels primers futbolistes en actiu en trencar el silenci i ha estat molt contundent en les seves declaracions a través de les seves xarxes socials, explicant que deixa la selecció espanyola fins que les coses canviïn. El futbolista ha assegurat que “estic trist i decebut. Com a futbolista no em sento representat pel que ha passat avui a la Ciutat de Futbol de Las Rozas. Em sembla lamentable que continuïn pressionant i posant el focus en una companya. Vestir la samarreta de la selecció espanyola és el més gran que m’ha passat en la meva carrera. No sé si en algun moment tornaré a ser una opció, però he pres la decisió de no tornar a la selecció fins que les coses canviïn i aquest tipus d’actes no quedin impunes. Per un futbol més just, humà i decent”.

Durant el discurs de Rubiales, en el que ha assegurat que no dimitirà, altres jugadors també s’han posicionat. Iker Casillas ha estat el primer a mostrar-se en contra del president. Casillas ha catalogat el discurs de Rubiales com de “vergonya aliena”. De Gea també s’ha pronunciat: “Em sagna l’oïda”. Héctor Bellerín, lateral del Betis, també ha criticat la falta d’autocrítica de Rubiales: “El narcisista mai creu haver comès un error, és capaç de mentir, manipular la veritat i convertir a la víctima en culpable per mantenir el seu poder per sobre els altres”.

Abans del discurs, Isco Alarcón va ser el primer futbolista professional que es va mostrar en contra del petó de Rubiales a Jenni Hermoso: “Si no va ser consentit és un abús de poder”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)