Eurocopa

El debut somiat de Lamine Yamal amb la selecció espanyola

Fase de classificació per a l’Eurocopa del 2024. Lamine ha batut el rècord anterior de Gavi i, a més, ha marcat en la seva estrena

Lamine Yamal continua fent història. Primer al Barça i ara a la selecció espanyol. El blaugrana s’ha convertit avui en el jugador més jove de tots els temps a debutar amb l’absoluta en partit oficial. Debut històric contra Geòrgia perquè, a més, Lamine ha marcat el seu primer gol com a internacional. Devorador de rècords.

Lamine ha estat suplent, però la lesió de Marco Asensio li ha obert les portes del debut en el minut 44. En aquell precís moment superava Gavi. El de Los Palacios ostentava fins ara el rècord de precocitat des d’aquell debut a San Siro el 2021, amb 17 anys. Lamine, amb el dorsal 19 a l’esquena, l’ha superat amb 16 anys i 57 dies.

Espanya ha golejat Geòrgia per 1-7, amb gols de Morata (3), Kvirkvelia en pròpia porta, Dani Olmo, Nico Williams i el citat Lamine Yamal. Dimarts dia 12, Espanya torna a jugar partit de la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2024, aquest cop contra Xipre (20.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)