Champions

El campió comença amb pas ferm

La jornada. El Manchester City remunta en la segona part contra l’Estrella Roja amb un doblet de Julián Álvarez i un gran gol de Rodri. El PSG tampoc falla i l’Atlético deixa que el rival empati en el 95’

El Manchester City, vigent campió de la Champions, va debutar amb una victòria treballada contra l’Estrella Roja (3-1). Els de Pep Guardiola van remuntar un 0 a 1 inicial (Bukari, 45’) gràcies a les dianes de Julián Álvarez per partida doble (47’ i 60’) i Rodri (73’) en la segona part.

Qui també es va estrenar amb victòria va ser el PSG. Els de Luis Enrique van encarrilar el duel en el segon temps amb un penal transformat per Mbappé (49’) i un golàs d’Achraf (58’). Triomf que els permet situar-se primers en el grup de la mort.

L’Atlético, en canvi, no va tenir tanta sort. Barrios va avançar en el minut 29 el conjunt matalasser, però en el temps afegit, Provedel, el porter del Lazio, va situar l’1 a 1 definitiu amb una rematada de cap.

El Madrid inicia el camí contra l’Union Berlín

El Madrid debuta aquesta tarda (18.45 h) en la Champions al Santiago Bernabéu contra l’Union Berlín, que s’estrena en aquesta competició per primera vegada en la seva història. Així doncs, a priori, inici plàcid i més que accessible per als de Carlo Ancelotti. Pel que fa als altres equips espanyols, la Real Sociedad se les haurà amb l’Inter de Milà al Reale Arena (21 h) i a la mateixa hora el Sevilla rebrà el Lens.