Champions

Bellingham torna a rescatar el Real Madrid

El Real Madrid ha començat el seu camí en la Champions League amb victòria (1-0) contra l’Union Berlin. I ha estat un triomf marca de la casa, al minut 94, amb un gol de Jude Bellingham. L’equip orientat per Carlo Ancelotti havia estat tota la segona part atacant, però no havia afinat la punteria, fins que l’anglès, recurrent salvador del conjunt madridista en el què va de curs, ha emergit just abans del final per fer sumar tres punts als seus.

Després d’una primera part en què els blancs no han trobat la manera de fer mal a un conjunt alemany ben endreçat al darrera en un 5-4-1, en la segona sí han accelerat i han generat amb continuïtat ocasions de gol sense èxit. El pal, en dues ocasions, una de Rodrygo i una de Joselu, i el porter Ronnow, molt encertat i que ha fet diverses aturades de mèrit, li havien impedit obrir la llauna. Quedava només un minut pel final, l’àrbitre havia afegit 5, però en una jugada amb rebots dins l’àrea ha aparegut la cama de Bellingham, que ja porta dis dianes aquesta temporada, per decantar la balança del costat dels locals.