Champions

Empats de Real Sociedad i Sevilla

Tant Real Sociedad com Sevilla ham enpatat (1-1) en l’estrena a la Champions League. Per l’equip entrenat per Imanol Alguacil ha estat una galleda d’aigua freda, ja que a falta de tres minuts guanyava a l’Inter, el subcampió d’Europa, però Lautaro (87’) ha fet l’igualada. La Real havia colpejat aviat amb una diana de Brais Méndez (4’), que ha aprofitat una pèrdua de pilota flagrant del central Bastoni, i ha tingut opcions per fer el segon com un remat de cap de Merino al travesser. En l’altre partit del grup, el Benfica ha començat amb estrèpit, perdent a casa (1-2) contra el Salzburg.

El Sevilla doncs també ha empatat (1-1) contra el Lens, en el debut de Sergio Ramos a la Champions League amb el conjunt andalús. Ocampos (9’) ha avançat el Sevilla i Fulguni (24’) ha empatat pels francesos. El favorit del grup, l’Arsenal, ha golejat (4-0) el PSV.

El United no aixeca el vol

Els red devils, que a la lliga només han guanyat 2 partits en 5 jornades, no han pogut remuntar el vol al feu del Bayern on ha perdut (4-3). El conjunt bavarès ha encarrilat el duel a la primera part amb dianes de Sané (28’) i Gnabry (32’). Hojlund (49’) ha escurçat distàncies després del descans, però de seguida Kane (53’), de penal, ha semblat sentenciar. I és que el tram final s’ha descontrolat; Casemiro (88’) ha fet el 3-2; Tel (92’) el 4-2; i Casemiro (95’), de nou, ha fet el 4-3 sense temps per res. El consol pels anglesos és que Galatasaray i Copenaguen han empatat (2-2).

El Nàpols, in extremis

El rival del Madrid i el principal candidat a arrabassar-li el primer lloc de grup, el Nàpols, ha guanyat (1-2) al feu del Braga. Un gol en pròpia porteria de Niakaté (88’) ha donat el triomf als partenopeus que s’havien avançat via Di Lorenzo (45’) i han vist com els lusitans empataven mitjançant Bruma (84’).