L’Escala reacciona a un 2-0 i obté un empat de mèrit

3a divisió FEF. El Girona B no pot lligar el seu primer triomf i els d’Arnau Sala aconsegueixen el primer punt gràcies a dues dianes de Fortu i Xavi Aparicio

Girona B 2 l’Escala 2

GIRONA B:Juanvi, Almansa, Monjonell, Sarasa (Marc Alegre, 73’), Gerard González (Miguel Ángel, 73’), Selvi, Melnichenko (Dos Reis, 61’), Iker Almena, Morcillo (Minsu, 61’), Sergi Solans (Ot Serrano, 61’) i Enric Garcia.L’ESCALA:Nacho Ferreti, Jordi Bas, Grifell, Pablo Calvete, Pol Bastidas, Iván Amoedo (Júnior, 46’), Xavi Aparicio, Maha (Genís Balaguer, 89’), Josu Currais (Ibuki, 73’), Pimentel (Fortu, 46’) i Burama (Xumetra, 46’).GOLS:1-0 (9’) Morcillo. 2-0 (47’) Sergi Solans. 2-1 (60’) Fortu. 2-2 (74’) Xavi Aparicio.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:a Melnichenko, Sergi Mora, Selvi i Monjonell, del Girona, i a Burama, Júnior, Xavi Aparicio i Xumetra, de l’Escala.T.V.:cap.

El Girona B i l’Escala van empatar a dos gols en el duel gironí de la tercera jornada del campionat de lliga en el grup cinquè. El filial blanc-i-vermell va quedar amb un pam de nas després de veure com el rival li eixugava un 2-0 inicial a favor gràcies a dos gols de Morcillo i de Sergi Solans. Els escalencs van treure l’orgull, i les dianes de Fortu i Xavi Aparicio els van permetre aconseguir el primer punt en la categoria quan potser menys s’ho esperaven.

La primera part va ser de domini local. El conjunt dirigit per Sergi Mora va prémer l’accelerador i va olorar la sang en vista dels dubtes defensius que planaven sobre el conjunt blaugrana. Ben aviat, Morcillo va avançar el Girona B gràcies a una pèrdua de pilota visitant que Solans va fer bona assistint el company amb una centrada precisa (9’). Ben bé fins al minut 30 de joc, l’Escala no va poder estirar línies i trepitjar terreny rival, amb ocasions més aviat tímides de Maha, Amoedo i Grifell.

En l’inici de la segona part, Sergi Solans va fer el 2-0, un resultat que semblava condemnar a la derrota els d’Arnau Sala, que, sorprenentment per a molts, es van refer, i de quina manera. Primer, Fortu va retallar distàncies amb el cap aprofitant una centrada de Maha (60’) i, tan sols un quart d’hora després, Xavi Aparicio va establir el 2-2 definitiu amb la rematada d’un córner aprofitant la passivitat defensiva del filial (75’).

En el tram final, el Girona B va intentar una darrera accelerada i Miguel Ángel Sánchez, el fill de l’entrenador del primer equip gironí, va enviar un xutàs a la creueta. El madrileny tornava als terrenys de joc després de superar dues lesions consecutives als lligaments encreuats.