3a divisió FEF

L’Escala vol seguir sumant a casa contra el Vilassar

3a divisió FEF El conjunt d’Arnau Sala va aconseguir remuntar un 0-2 la jornada passada al Girona B, i aquesta tarda lluitarà per endur-se la primera victòria davant la seva afició

El conjunt d’Arnau Sala rebrà aquest migdia (12 h) el Vilassar de Mar en la quarta jornada de la competició. El cap de setmana anterior, l’equip blaugrana va aconseguir sumar el primer punt de la temporada contra el Girona B (2-2). Els escalencs van remuntar un 2-0 inicial amb les dianes de Fortu i Xavi Aparicio. Amb l’empat de la tercera jornada, l’Escala va millorar el balanç de principi de curs que fins llavors, era de dues derrotes inicials (4-0, Reus; i 0-2 Tona).

Avui, els d’Arnau Sala reben el Vilassar de Mar al Nou Miramar, que arriba en molt bona dinàmica. El conjunt del maresme va guanyar el Castelldefels per la mínima la setmana passada. I en les jornades anteriors va sumar un punt contra el filial del Girona i una altra victòria per la mínima contra el Badalona. És cert, però, que les dues jornades que els d’Alberto Aybar han sortit victoriosos han jugat com a locals. Fins ara, els de Vilassar no han aconseguit sumar els tres punts fora de casa, i els escalencs que venen amb ganes de continuar sumant ho aprofitaran per guanyar els primers tres punts davant la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)