3a divisió FEF

En busca i captura

3a divisió FEF El Girona B dirigit per Sergi Mora visitarà el Vilafranca (18h) en la quarta jornada de lliga, i lluitarà per aconseguir els tres primers punts de la temporada

El Girona B aterra a la quarta jornada de lliga sense conèixer el gust de la victòria. El filial blanc-i-vermell, en tres jornades s’ha quedat amb un balanç d’una derrota (3-2, Tona) i dos empats (1-1, Vilassar; i 2-2, L’Escala). En un inici contra rivals, que a priori, els gironins haurien d’haver rescat lagun punt més. Aquesta tarda, els de Sergi Mora obriran la quarta jornada a les sis de la tarda al Municipal de Vilafranca. Els penedesencs arriben amb un millor balanç que els gironins. Dues victòries i una derrota. El conjunt dirigit per Santi Triguero van aconseguir guanyar les dues primeres jornades per la mínima (Reus i Rapitenca). L’última però, no van ser capaços de superar al Tona que es va imposar amb un contundent 3-0. Els de Sergi Mora també es van veure superats pel Tona en la primera jornada, però en un partit molt ajustat. L’equip osonenc va ser lleugerament superior i es va endur els tres punts convertits en un 3-2.

Avui, el filial gironí té una nova oportunitat per aconseguir els tres punts. A la tercera no va anar a la vençuda, però els de Sergi Mora lluitaran perquè, al quarta jornada, a Vilafranca, sí que tornin amb els primers tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)