Champions

El Madrid s’imposa (2-3) a Nàpols

El Real Madrid ha guanyat (2-3) al feu del Nàpols. L’equip blanc ha assolit el triomf en un enfrontament d’alternatives i que ha entrat empatat al tram final. Un xutàs de Valverde (78’) que després de tocar al travesser ha impactat en el cap del porter Meret li ha donat els tres punts al conjunt de Carlo Ancelotti que suma 6 de 6 i s’ha tret de sobre el desplaçament més complicat que tenia en el grup.

Ha començat perdent l’equip blanc, amb un gol d’Ostigard (19’) a la sortida d’un córner després d’una cantada de Kepa. I l’errada en una àrea l’ha repetit l’equip partenopeu a l’altra, quan Di Lorenzo s’ha equivocat en sortida de pilota, Bellingham ha robat i Vinicius (27’) ha empatat. Bellingham, encès des que juga al Madrid ha tornat a aparèixer poc després (34’) i després d’una gran jugada individual ha capgirat el marcador.

En el segon temps, el Nàpols ha tornat a empatar, via Zielinski de penal. I aleshores els de Rudi García n’han tingut per fer el tercer, però finalment, el xut de Valverde i la mala fortuna de Meret han decidit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)