1a divisió FEF

El Cornellà empata en el temps afegit (1-1)

El Cornellà ha estat a punt de marxar amb les mans buides del camp del Sestao River, un equip que fins a avui només havia pogut empatar tres partits i no n’havia guanyat cap. Però un gol de en el temps afegit ha evitat la segona derrota consecutiva dels verds.

Ha estat un partit força igualat i ensopit, amb poques oportunitats a destacar. Els locals han collat des d’un inici, tot i que el primer avís ha estat un remat de cap de Kike Ríos (16’). La primera meitat ha acabat en empat a zero. El Sestao ha fregat l’1-0 en un xut des de lluny de Leandro Martínez, però el primer gol no ha arribat fins el tram final. Alex Carbonell ha fet una internada per la banda i ha engaltat un xut impossible per a Yari Meykher (79’). Gonzalo Riutort havia mogut la banqueta per intentar sacsejar el joc, però el Cornellà no ha trobat la solució fins al temps afegit. De fet, ha comptat amb ajuda, ja que la diana de l’empat ha estat en pròpia porteria del Sestao (90’+3).

El conjunt català és ara vuitè amb 9 punts i dissabte rebrà l’Unionistas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)