1a divisió FEF

Un pobre Sabadell cau davant el Fuenlabrada (0-1)

El conjunt arlequinat ha jugat un partit insuficient i els madrilenys han acabat trobant el gol de la victòria en els darrers instants del partit

El Sabadell cau a la Nova Creu Alta davant el Fuenlabrada (0-1) i deixa una imatge preocupant. L’equip ha jugat un partit molt pobre, pràcticament no ha generat accions de perill i ha vist com els madrilenys buscaven amb més ambició un gol de la victòria que han acabat trobant sobre la botzina.

Primer temps de màxima igualtat. Ha passat ben poc a prop de les àrees. Millor als punts el Sabadell, que també ha posat més intenció i ha tingut major domini. Moyano ho ha intentat a l’equador dels 45 minuts amb un xut ras que ha obligat a intervenir a Belman. Però, sens dubte, l’ocasió més clara ha estat en la darrera acció abans del descans. Baselga ha caçat una pilota morta a l’interior de l’àrea, però la seva rematada centrada l’ha pogut rebutjar el porter, que també ha aturat els intents posteriors de Moyano i Manel en una triple ocasió clamorosa.

A la represa han estat els visitants qui han tingut el gol cantat. Una bona conducció de Benito per l’esquerra ha acabat amb una passada enrere per Nieto que, sol al punt de penal, ha enviat el xut per sobre el travesser. I no ha estat l’única opció pels madrilenys al llarg del segon temps. Al minut 77, una passada llarga a l’esquena de l’esquena de la defensa ha deixat a Diego Gómez a l’interior de l’àrea, i la seva rematada s’ha estavellat al pal. Han continuat buscant amb més fam el gol els visitants, i han trobat premi al minut 90. Una centrada de Barbosa des de l’esquerra ha acabat amb el cop de cap del mateix Gómez que, després de tocar en Resta, ha acabat al fons de la xarxa.

Gol definitiu i letal per un Sabadell que ha tirat per terra les sensacions positives i la confiança que havia guanyat amb la golejada de la setmana anterior al Sestao. L’equip no aconsegueix agafar regularitat i suma la tercera derrota en els últims quatre partits.