1a divisió FEF

Un gol de córner sentencia al Barça Atlètic davant el Sanse (1-0)

El filial de la Real Sociedad n’ha tingut prou amb una acció d’estratègia per superar un conjunt blaugrana amb més voluntat que recursos

Ha començat bé el filial blaugrana. Els primers 20 minuts han estat de protagonisme dels de Rafa Márquez que, a més, han aconseguit generar diverses situacions per avançar-se en botes de Percan i Iker Goujón. També ho ha intentat Faye en un llançament de falta. Poca amenaça local al llarg del primer temps, tan sols un parell de rematades de cap amb cert perill que ha acabat atrapant Vidal.

Però no ha pogut fer-ho en la tercera. A l’inici del segon temps, un servei de cantonada ha acabat amb el gol del central Jon Martín, posant al Sanse en avantatge. I en aquest territori s’hi mou molt còmode el filial basc. Tan sols ha encaixat dos gols en el que va de lliga i ha guanyat tres partits per 1 gol a 0.

De fet, el Barça, malgrat mantenir el domini i intentar-ho, no ha estat capaç de generar-li ocasions clares al llarg de la segona meitat, més enllà d’un bon intent de Jaume Cuéllar en una jugada individual.

Tercera derrota del conjunt blaugrana que no aconsegueix trobar regularitat en aquest inici. 8 punts de 21 possibles ho deixen clar, i especialment lluny del Johan Cruyff els de Rafa Márquez no s’estan sentint gens còmodes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)