Territorial

El juvenil del Girona, amb un punt més al sac

Divisió d’honor juvenil

Espanyol 0 Girona 0

ESPANYOL:Llorenç Serred, Roger Hinojo, Carlos Sánchez, Pol García (Hugo Torondel, 62’), Marc Delgado (Ferran Gómez, 75’), Roger Ciuró (Leo Salazar, 46’), Jan Moreno (Alex Yang, 86’), David Momoh, Xavi Rufo, Adrià Alsina (Izan Sarmiento, 62’)i José Ángel.GIRONA:Gerard Moreno, Mousta, Biel Borra, Marc Fernández, Adrià Mora (Víctor Pitarque, 62’), Albert Rubio, Nacho (Oriol Aguilera, 86’), Hugo García, Arango, Cantero (Joel Montero, 62’) i Joao (Hugo Porras, 60’).GOLS:-ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:Als locals Rudo, Delgado i Carlos Sánchez, i als visitants Mora, Rubio, Héctor Simón i Mousta.T.V.:Cap.

El juvenil blanc-i-vermell va marxar de la ciutat esportiva Dani Jarque amb un punt. Amb aquest, els d’Hèctor Simón ja en tenen 6 dels 18 possibles, després d’haver jugat amb alguns dels favorits com són el Barça, l’Espanyol i el Mallorca. Els gironins van marxar amb un punt, però amb un regust que podria haver estat millor. El partit va ser igualat i sense grans ocasions clares per a cap dels dos equips. Els primers minuts només van crear perill, i tampoc sense grans filigranes, els locals. A partir del minut 20, però, els d’Hèctor Simón van començar a estirar línies i a generar més perill. La segona part va seguir en la mateixa tònica fins que, en el temps afegit (92’), l’àrbitre no va xiular un possible penal a favor dels blanc-i-vermells. Els locals van barrar el pas a Arango amb una traveta dins l’àrea, quan la pilota ja havia passat, però el col·legiat no es va voler arriscar. Tot i això, el juvenil del Girona recull bones sensacions i suma un bon punt d’un dels camps més complicats del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)