1a femenina

El València acaba millor i evita el triomf del Llevant les Planes (1-1)

El Llevant les Planes ha fregat la tercera victòria de la temporada. El conjunt de Ferran Cabello ha anat per davant en el marcador contra el València durant gran part del partit, però el conjunt valencianista ha arribat amb més força al tram final del duel i ha empatat (1-1).

El València ha girat full de la golejada al Johan i ha sortit intens, tot i que qui ha trobat el premi del gol ha estat el Llevant les Planes. Lahmari ha xutat des de lluny i Enith Salón s’ha empassat l’esfèrica (9’). La reacció local ha estat ràpida i Fiamma ha estat a punt d’empatar en un xut que ha fregat en la defensa visitant i ha sortit fora per poc (13’). El partit tenia molt ritme, anant amunt i avall i sense pausa, tot i que el València estava més bolcat a l’atac. De nou Fiamma ha estat a punt d’empatar abans del descans amb una canonada des de 30 metres que ha anat al travesser (40’).

La segona part ha estat més travada, amb faltes, interrupcions, cansament i alguna picabaralla i protesta que ha acabat amb repartiment de targetes grogues. Les ocasions més clares han estat del Llevant les Planes. Baudet ha enviat una rosca que ha sortit fregant el pal (68’) i Irina ha fet lluir Salón (73’). Tot i això, el València ha acabat millor l’enfrontament amb els canvis que ha fet. Fiamma ha avisat en el minut 77 i Chacón ha acabat empatant quatre minuts després amb un xut col·locat des de la frontal (81’). Amb el partit trencat, tots dos equips han intentat fer el segon, però el marcador ja no s’ha mogut.

El conjunt de Ferran Cabello continua sense conèixer la derrota i és sisè amb 8 punts, a dos de les places de Champions League i empatat amb el Llevant, proper rival de les catalanes.