Territorial

Un empat amb gust molt agre

Divisió d’honor juvenil. El Girona no sap mantenir un 1-0 i un 2-1 i veu com volen de casa dos punts valuosos contra el Constància

Girona 2 Constància 2

GIRONA:Gerard Moreno, Musta, Aguilera, Marc Fernández, Adrià Mora, Albert Rubio (Coromina, 60’), Joel Montero (Nacho, 60’), Hugo García, Arango (Joao, 83’), Adrián Cantero (Elian, 70’) i Hugo Porras.CONSTÀNCIA:Adrián Cruz, Moragues, Adrián (Mestre, 46’), Juan Planas, Fede (Sergio Rico, 46’), Pau Quetglas (Kevin, 46’), Andreu, Andrés, Adri López (Godswill, 79’), Ferriol (Tello, 57’) i Sergi Martín.GOLS:1-0 (28’) Adrián Cantero. 1-1 (41’) Sergi Martín. 2-1 (78’) Elian. 2-2 (87’) Andreu.ÀRBITRE:Rius Riu.T.G.:Coromina, Arango, Adrià Mora, Joao, Fede, Ferriol i Adrián.T.V.:cap,

L’equip juvenil del Girona no va passar de l’empat contra el Constància, un dels dos equips que encara no han aconseguit guanyar cap partit (2-2). Tot i avançar-se en el marcador en dues ocasions gràcies a les dianes d’Adrián Cantero i Elian, els d’Hèctor Simón no van saber mantenir l’avantatge per assegurar tres punts vitals a l’hora d’agafar aire i allunyar-se de les posicions perilloses. En el tram final, una diana d’Andreu (87’), va fer volar dos punts del compte dels gironins, que encadenen tres empats i sis jornades sense guanyar –des de la primera.

El partit va tenir dues parts diferenciades. En la primera els gironins van dominar i disposar de bones ocasions per mig sentenciar al rival, però en la segona el joc travat i espès va guanyar la partida. Arango i Musta van poder avançar el Girona però al final ho va fer Cantero, que va aprofitar una passada filtrada de Rubio per definir bé davant del porter (28’). D’un córner regalat va arribar l’empat del Constància amb el cap al segon pal (41’) i, en la segona, quan semblava que els blanc-i-vermells feien el més complicat, que era tornar-se a avançar a través d’una falta lateral plena de rebots, en una acció similar els balears van establir el 2-2 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)