3a divisió FEF

L’Escala, remuntat a Nou Barris

3a divisió FEF. El conjunt d’Arnau Sala marca primer mitjançant Burama (16’), però cau víctima de la fortalesa com a local del Muntanyesa, que es mostra superior en la segona meitat

Muntanyesa 3 L’Escala 1

MUNTANYESA:Èric Fernández, Moyano, Linares, Èric (Dil, 88’), Izuchi (Ortega, 88’), Alarcón (Sergi, 80’), Marc Rayo, Gabaldón, Marc (Montoya, 61’), Amate (Bargalló, 61’) i Juaco.L’ESCALA:Quer, Genís (Adri, 75’), Nil Congost, Pol, Maha (Roger, 75’), Pime (Xumetra, 56’), Jordi Bas, Izan, Calvete (Amoedo, 56’), Aparicio i Burama.GOLS:0-1 (16’) Burama. 1-1 (29’) Juaco. 2-1 (68’) Kevin Alarcón. 3-1 (83’) Izuchi.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:Izuchi; Pime, Amoedo i el tècnic Arnau Sala.

L’Escala no va poder donar continuïtat a la seva primera victòria a 3a divisió FEF i va perdre al camp de la Muntanyesa. I això que l’equip empordanès va marcar primer, mitjançant un gol de Burama (16’). El conjunt barceloní, però, va fer valer la fortalesa de Nou Barris, on ha guanyat els tres partits.

En una de les primeres arribades clares, Genís va assistir Burama, que va marcar des de l’àrea petita (16’). La Muntanyesa, que ja havia posat a prova Quer amb el 0-0, va buscar l’empat, i el va aconseguir en una jugada ràpida. Alarcón va posar una pilota a l’espai cap a Juaco, que va definir bé (29’). Poc abans del descans, Izuchi va marcar, però amb falta prèvia al porter Quer que l’àrbitre va veure i assenyalar.

La Muntanyesa va marcar el 2-1 en una molt bona acció personal de Kevin Alarcón (68’). A partir d’aquí, l’Escala va agafar la iniciativa i va buscar la reacció, però va topar amb un rival molt ben ordenat en defensa. El conjunt de Raúl Paje va resistir bé i, ja en la recta final, amb els empordanesos assumint riscos, Izuchi va marcar el 3-1 (83’), que va ensorrar les possibilitats de puntuar de l’Escala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)