El Peralada es queda amb el derbi guanyant per la mínima al Girona B

Els xampanyers han deixat enrere el mal record de la jornada passada i s’han endut el derbi contra el filial blanc-i-vermell. Amb el Municipal ple, els de Àlex Marsal s’han emportat els tres punts guanyant per la mínim amb un gol a l’inici de la segona part de Kemo.

La primera meitat ha estat molt igualada, i el marcador no s’ha mogut . El filial gironí ha arribat una mica més a la porteria dels rivals, però cap dels dos equips ha cedit en defensa. En atac, en canvi, ni uns ni altres han acabat d’estar encertats, ni en el joc combinatiu, ni de cara a porteria. En un principi els locals han patit perquè no arribes el primer. Passada la mitja hora però, els de Sergi Mora han afluixat el ritme, i els xampanyers han optat per mantenir la possessió, cosa que els ha ajudat a calmar el partit, i apropar-se a la porteria de Juanvi, que ha estat providencial per salvar el que podria haver estat l’1-0 dels locals en un corner a l’últim minut. Primers 45 minuts intensos, però no efectius per cap dels dos gironins.

La xerrada d’Àlex Marsal ha fet sortir els jugadors del Peralada ben endollats. Tant, que només han necessitat quatre minuts per estrenar el marcador. La llei de l’ex. Mai falla. Kemo Cissé, amb una gran jugada individual ha marcat el primer i l’únic gol del partit. I la segona part ha estat clarament controlada pels locals. Tot i que el Girona B ho ha provat amb una gran insistència, el Peralada, amb calma, no ha cedit ni afluixat el ritme. Els blanc-i-vermells no s’han aconseguit entendre, i els xampanyers han fet treballar Juanci. En un derbi però, mai hi pot faltar emoció, i, sense èxit, els de Sergi Mora han fet patir la grada del Municipal els últims minuts de partit.