1a femenina

Exhibició al Johan Cruyff

Lliga F. Les culers superen amb contundència l’ascendit Granada i arriben a l’aturada de seleccions amb ple de victòries i liderant la classificació

Barça 6 Granada 1

BARÇA:Paños, Mapi León, Pina (Alèxia, 65’), Paralluelo (Vicky, 77’), Marta, Patri (Walsh, 77’), Bruna (Mariona, 64’), Oshoala, Batlle, Engen, Martina (Aitana, 65’).GRANADA:Sandra, Gaste (Alba Pérez, 46’), Marta, Postigo, Esther, Alicia (Naima, 67’), Mingueza, Lauri, Gómez (L. Martínez, 66’), Ornella (L. Pérez, 78’), Suárez (Edna, 46’).GOLS:1-0 (6’) Patri Guijarro. 2-0 (29’) Ona Batlle. 3-0 (59’) Paralluelo. 4-0 (66’) Mariona. 5-0 (80’) Oshoala. 6-0 (82’) Oshoala. 6-1 (93’) L. Pérez.ÀRBITRE:Martínez Martínez.T.G.:Gómez.PÚBLIC:4.653 espectadors al Johan Cruyff.

El Barça continua prement l’accelerador. L’endemà de conèixer les seves rivals per a la fase de grups de la Champions, les blaugrana es van exhibir contra l’ascendit Granada al Johan Cruyff per sumar una nova victòria i continuar liderant la classificació. Amb rotacions en totes les línies, les de Jonatan Giráldez no van deixar cap opció al conjunt andalús, que es va veure clarament superat des del primer instant del matx. Les culers, instal·lades en camp rival, van monopolitzar en tot moment l’esfèrica. També van fer un gran treball en defensa, evitant que les visitants s’apropessin a la porteria defensada per Sandra Paños. Els gols de Patri Guijarro, Ona Batlle, diferencial amb les seves intervencions, Salma Paralluelo, Mariona i un doblet d’Oshoala van permetre allargar la bona ratxa de joc i resultats abans de l’aturada de seleccions. El proper partit de les blaugrana no serà fins el 5 de novembre contra el Sevilla.

Des del xiulet inicial, el Barça va deixar molt clares les seves intencions. I és que en la segona arribada amb perill ja no van perdonar. Patri va caçar una pilota dins l’àrea per engaltar un xut potent i col·locat que va anar directe al fons de la porteria (5’). En el 29’, Ona Batlle també es va afegir a la festa amb una altra rematada ajustada des de la frontal. En la represa, el guió va ser el mateix, i Paralluelo, Mariona i Oshoala van sentenciar el matx. En el temps afegit, el Granada va maquillar el marcador a través de Laura Pérez.

El Llevant LP rep el Sevilla

El Llevant Les Planes vol allargar el bon inici de temporada amb una victòria contra el Sevilla (16 h, DAZN), enfonsat a la part baixa de la taula amb tres punts. La situació del conjunt dirigit per Ferran Cabello és ben diferent. Cinc jornades després, continuen invictes, amb dues victòries i tres empats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)