Territorial

De nou, en l’últim instant

Divisió d’honor juvenil. El Girona domina, fa dos pals, però torna a perdre punts en el darrer tram i ja encadena set jornades sense vèncer

San Francisco 1 Girona 0

SAN FRANCISCO:Bruno, Lluc, Jordi, Miguel, Álvarez, Joan Bouza, Juan Moya (Iker, 86’), Tofol (Owono, 74’), Marc, Sergi (Velasco, 90’) i Dani (Gelabert, 74’).GIRONA:Gerard Moreno, Mousta, Biel Borra (Aguilera, 46’), Marc Fernández, Pitarque (Thomas Hudson, 74’), Arnau Corominas, Porras (Joel, 65’), Hugo, Arango, Cantero i Elian (Joao Sarsanedas, 69’).GOLS:1-0 (90’) Gelabert.ÀRBITRE:Angelov Borisov.T.G.:Joan Bouza, Marc Fernández i Cantero.T.V.:cap.

L’equip juvenil del Girona va tornar a veure com se li escapaven punts valuosos, de nou, en l’últim instant del partit. Una diana de Gelabert en el 90’ va engegar a rodar tota la feina dels d’Hèctor Simón, que van dominar en moltes fases del partit, van estavellar dues pilotes al pal i van marxar cap a casa amb cara de pomes agres.

La primera part va ser de control gironí però sense gaires ocasions de gol. En la segona, però, Mousta ja va rematar de cap a fora en el 47’, Cantero va xutar als núvols des del punt de penal (70’) i Joao, poc després, va topar amb el pal (77’).

A les acaballes, el San Francisco va avisar amb una rematada de cap que Gerard va rebutjar, Cantero, també amb el cap, va veure com el pal li escopia la rematada i, en el 90’, Gelabert, amb semimisto inclòs, va superar un mar de cames per fer l’1-0.