Champions

El Real Madrid fa la feina i ja té la mirada en el Barça

Champions League. El conjunt blanc acaba patint per imposar-se al Braga, però guanya, encarrila la classificació i se centra en el clàssic de dissabte a Montjuïc

Braga 1 Real Madrid 2

BRAGA:Matheus; Joe Mendes (Diogo Fonseca, 73’), Saatçi, Niakaté, Borja; Al Musrati (Moutinho, 78’), Vitor Carvalho (Bruma, 66’), Zalazar; Álvaro Djaló, Ricardo Horta, Banza (Abel Ruiz, 67’).REAL MADRID:Kepa; Dani Carvajal, Rüdiger, Nacho, Fran García (Mendy, 75’); Camavinga, Valverde, Modric, Bellingham (Lucas Vázquez, 89’); Rodrygo (Tchouameni, 71’), Vinícius Júnior.GOLS:T0-1 (16’) Rodrygo. 0-2 (61’) Bellingham. 1-2 (63’) Álvaro Djaló.ÀRBITRE:Michael Oliver (anglès).T.G.:als visitants Nacho i Camavinga.T.V.:cap.

El Real Madrid ja pensa en el Barça. I és que el conjunt blanc va resoldre el compromís previ al clàssic de dissabte (16.15 h) a Montjuïc imposant-se (1-2) al Braga i deixant encarrilada la classificació per als vuitens de final. L’equip madridista lidera el seu grup amb 9 punts, seguit del Nàpols, que va superar (0-1) l’Union Berlín i en suma 6, i del mateix Braga, que n’acumula 3. Quan queden 9 punts en joc, molt malament ho hauria de fer ja el Madrid per no ser a la fase següent.

No va ser, però, un partit plàcid per als de Carlo Ancelotti, que, si més no al final, van acabar patint. Després d’una primera part igualada, l’ullal de Vinícius, combinat amb la feblesa defensiva lusitana, van decantar la balança. I així, Rodrygo (16’), a passada de Vinícius, va colpejar primer. En el segon acte, el Madrid sí que va començar sent millor, dominant i generant ocasions, i Bellingham (61’), assistit de nou per Vinícius, va obrir escletxa. El duel, doncs, semblava sentenciat, pel resultat i el joc, però el Braga va créixer amb la diana d’Álvaro Djaló (63’) i des d’aleshores va collar. De fet, els portuguesos van tenir alguna ocasió clara per empatar, però Kepa i la mala punteria li ho van impedir.

La Real va forta

La Real Sociedad continua amb pas ferm. L’equip txuri-urdin va guanyar (0-1) al camp del Benfica i lidera el seu grup amb 7 punts juntament amb l’Inter. Brais Méndez (63’) va decidir l’enfrontament a territori lusità. L’altre equip de LaLiga, el Sevilla, no va poder superar l’Arsenal (1-2). Els gunners, un autèntic equipàs, van avançar-se amb dianes de Martinelli (45’) i Gabriel Jesús (53’), els sevillistes van ficar-se en el matx via Gudelj (58’), però no n’hi va haver prou. La classificació se’ls complica, als de Diego Alonso, que haurien de sumar en la propera jornada a l’Emirates Stadium.

Nou test per al PSG de Luis Enrique

L’última jornada de Champions és d’infaust record per al PSG. I és que l’equip dirigit per Luis Enrique va sortir escaldat del feu del Newcastle (4-1), i en un grup (F) que és, sense cap mena de dubte, el de la mort en el torneig, les dues places per a vuitens estan ben obertes. Avui (21 h) els parisencs reben el Milan, que té dos punts, un menys que ells, que en tenen tres. L’altre partit del grup enfronta el Newcastle i el Dortmund, amb 4 i 1 punts, respectivament. Altres duels interessants del dia és el Celtic-Atlético (grup E) i el Young Boys- Manchester City (grup G). Tant colchoneros com citizens lideren els seus grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)