Europa League

Ansu marca i el Brighton guanya

Nova jornada de l’Europa League, i ja és la tercera. Alguns equips comencen a posar distància al capdavant dels seus grups, però en general la igualtat regna en aquesta competició.

La jornada d’avui ha somrigut a un dels jugadors que el Barça té cedits. Ansu Fati ha marcat en la victòria del Brighton contra l’Ajax (2-0). És el segon partit consecutiu en què el davanter veu porteria, després d’anotar contra el City aquest cap de setmana. Ansu ha sumat un total de tres gols fins ara amb l’equip anglès. El d’avui, sota l’atenta mirada de Bojan Krkic. Aquest triomf permet al Brighton mantenir-se viu en un grup que lidera el Marsella, que ha derrotat l’AEK per 3-1.

El Betis fa un pas

Un altre dels resultats destacats ha estat la victòria del Betis a camp de l’Aris Limassol xipriota gràcies a un solitari gol d’Ayoze. Els de Pellegrini lideren el grup C amb 6 punts, dos més que l’Sparta de Praga i el Rangers, que han empatat a zero.

Al grup A, l’Olympiacos ha acabat amb la imbatibilitat del West Ham (2-1), mentre que el Friburg ha superat el TSC a domicili (1-3). Al D, tot segueix igual després dels empats en l’Sturm Graz-Atalanta (2-2) i el Raków-Sporting de Portugal (1-1).

La resta de favorits han complert. El Liverpool ha derrotat el Tolosa (5-1) i suma el 9 de 9, igual que la Roma i el Bayer Leverkusen. L’equip de Mourinho ha derrotat l’Slavia Praga per 2-0 i els de Xabi Alonso s’han exhibit i han golejat al Qarabag per 5-1. Tots tres equips encarrilen la classificació per a la següent ronda.

Finalment, al grup F només s’ha disputat un partit, el Panathinaikòs-Rennes (1-2). El Vila-real-Maccabi Haifa es va suspendre per la guerra a Israel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)