Champions

L’Atlético rasca un punt; el PSG i el City no fallen

La jornada. Els ‘colchoneros’ empaten (2-2) amb el Celtic. Parisencs i ‘citizens’ lideren els seus grups

La jornada va tancar-se sense sorpreses. El més inesperat potser va ser l’empat de l’Atlético (2-2) al feu del Celtic, encara que, tal com va anar tot plegat, els castellans poden considerar-lo bo. I és que els colchoneros, que van acabar amb un home menys per expulsió de De Paul (82’), van veure’s dos cops per sota en el marcador. Furuhashi (4’) va avançar els escocesos; Griezmann (25’), marcant en el refús d’un penal que ell mateix havia fallat, va igualar; Palma (28’) va tornar a colpejar pels locals, i Morata (53’), ja en la segona part, va fer un empat que ja no es va moure. Els de Simeone es mantenen invictes, amb 5 punts, segons en el seu grup (E), que lidera amb 6 el Feyenoord, que va guanyar (3-1) el Lazio, que segueix de prop l’Atlético, amb 4.

En el grup de la mort (F), el PSG ja va primer. El conjunt dirigit per Luis Enrique va golejar (3-0) el Milan amb dianes de Mbappé (32’), Kolo Muani (53’) i Kang-in Lee (89’). El segueixen amb 4 Newcastle i Dortmund, que van enfrontar-se, amb victòria borusser (0-1). El Milan, amb 2 punts, encara té possibilitats. D’altra banda, el campió Manchester City es manté intractable en el seu grup (G). Els de Guardiola van superar (1-3) el Young Boys, amb doblet de Haaland (67’ i 86’) i un altre gol d’Akanji (48’), i porten 9 punts de 9 possibles. El Leipzig, que en té 6, és l’únic que li pot discutir la primera plaça. Els alemanys van vèncer (3-1) l’Estrella Roja amb golàs de Xavi Simmons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)