3a divisió FEF

El Girona B s’ha de conformar amb un punt al camp de la Grama (1-1)

El filial blanc-i-vermell s’ha de conformar amb un empat després de veure com la Grama els ha remuntat l’1-0, minuts després d’haver aconseguit avançar-se a la segona part.

Uns primers compassos de partit molt igualats han deixat el marcador a 0 a la primera part. Sense grans ocasions per cap dels dos equips. A la mitja hora de partit però, l’ha tingut molt clara Minsu, amb un xut que ha marxat per sobre la portera de Sergio.

A la segona meitat, els gironins han entrat més endollats i al cap de 5 minuts, Minsu ha avisat estavellant un xut des de fora l’àrea al travesser. I dos minuts després Enric Garcia ha fet arribar el gol dels blanc-i-vermells. La Grama, però, lluny d’enfonsar-se ha empatat el partit escassos minuts després amb un xut des de la frontal de Padillo. I sense gaire més perill els dos equips han tancat barraca amb repartició de punts.

Els de Sergi Mora s’han hagut de tornar a veure remuntats, però avui, com a mínim, han firmat un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)