Copa

Un gran Badalona Futur cau als penals

Els de Ferran Costa perden en la tanda de penals contra el Cadis després del 0-0 final

El Badalona Futur s’ha quedat a un pas de fer història, i és que els de Ferran Costa han fet un partidàs contra tot un Cadis de primera divisió, però no han pogut segellar-ho amb la classificació, i és que després del 0-0 al final de la pròrroga els gaditans han aconseguit el triomf en la tanda de penals (2-4). Xourdine Thior i Xiker han errat els seus llençaments, mentre que Ortega, protagonista durant el partit, no ha pogut aturar cap dels llençaments del Cadis.

El Badalona Futur ha fet una grandíssima primera part davant un Cadis que pràcticament no ha generat perill a la porteria d’Ortega. En els primers quinze minuts no hi ha hagut ocasions, però a partir de llavors els de Ferran Costa han començat a arribar amb perill a la porteria de David Gil. Valverde ha amenaçat primer (23’) i després Sergio Cortés ha acariciat el gol amb un xut que ha refusat el porter visitant amb una grandíssima aturada (28’). Abans del descans, Aleix Roig (34’), Albert Torras (38’) i Espínola (40’) han tingut tres ocasions més pels locals, però no han trobat el camí del gol.

Després de la represa el Cadis ha intentat posar una marxa més, però el Badalona Futur s’ha mantingut molt sòlid en defensa i pràcticament no ha concedit cap ocasió. No ha estat fins a partir del minut 70 que els andalusos han intimidat de valent la porteria d’Ortega. Primer l’ha tingut Robert Navarro (73’), després Zaldua i el mateix Robert Navarro en una doble ocasió (81’) i per últim Maxi Gómez amb un remat de cap que Ortega ha resolt amb una grandíssima aturada (87’) per mantenir l’empat i enviar el partit a la pròrroga.

En el temps extra el Cadis ha estat molt més sencer físicament, però en la primera part gairebé no hi ha hagut ocasions. En la segona, el Badalona Futur s’ha quedat amb deu per l’expulsió de Segura per doble amonestació (108’) i el Cadis ho ha aprofitat per collar encara més, acumulant jugadors dins l’àrea. Tot i això, els locals han resistit bé i en el minut 119’ Peque Polo ha tingut una bona ocasió per marcar el gol del triomf, però el partit ha arribat a la tanda de penals en què els visitants s’han assegurat el triomf.