Copa

Gesta del Terrassa contra l’Albacete (1-0)

El Terrassa ha donat la sorpresa del dia en la copa. El conjunt egarenc, de segona federació, ha eliminat l’Albacete, un segona divisió, gràcies a un solitari gol de Jordi Cano en el minut 49. Un resultat molt just pel que s’ha vist sobre la gespa. Els terrassencs han estat clarament superiors. Han generat més ocasions, han fet un molt bon futbol i han sabut defensar molt bé l’avantatge en el tram final del duel.

El Terrassa ha fet una primera part per emmarcar, plantant cara a l’Albacete. De fet, els vallesans han estat clarament superiors, disposant de nombroses oportunitats per avançar-se en el marcador, però els hi ha faltat més encert en els metres finals. En el minut 2 de partit, el quadre català ha estat a punt de fer el primer gol amb una ocasió clara de Joan Piera. El segon avís no ha tardat en arribar (11’) de les botes de Jordi Cano. Pau Salvans (17’) i un altre cop Joan Piera (42’) també han pogut fer saltar la sorpresa abans d’arribar al descans.

En la segona part, el Terrassa ha trobat el premi amb un gol de Jordi Cano (49’) després d’una rematada amb la dreta des de dins l’àrea. Jofre Cherta ha tingut el segon en el 66’. En els darrers instants, els locals han sabut patir i per emportar-se la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)