Copa

El Nàstic cau als penals contra l’Oriola

El Nàstic de Tarragona s’ha acomiadat de la copa en la primera eliminatòria contra l’Oriola caient en la tanda de penals després de 120 minuts de joc on els de Dani Vidal han disposat de les ocasions més clares.

Els primers 45 minuts de joc han estat igualats, amb alternança de la possessió i sense ocasions clares per cap dels dos conjunts. No ha estat fins al minut 35, quan el Nàstic ha disposat de l’ocasió més clara, amb una passada a l’espai per Mario Rodríguez que el defensa local Pablo ha evitat que rematés. Acte seguit, Mario l’ha tornat a tenir amb un xut que ha refusat la defensa. Amb el 0 a 0 inicial s’ha arribat al descans.

A la represa, els de Dani Vidal han continuat buscant el gol, amb Mario, altre cop, com a protagonista. Bona internada del barceloní, que es topa amb el porter rival en la rematada escorada (50’). Marc Fernández també ho ha provat amb un xut des de la frontal de l’àrea que ha sortit fregant el pal (67’). L’Oriola no ha disposat de la primera ocasió clara fins al minut 71, amb una rematada de cap de Nacho Muñoz que ha marxat per sobre el travesser. En el minut 78, el Nàstic ha tingut un penal a favor, però el xut des dels onze metres de Marc Fernández l’ha refusat el porter rival. El matx ha finalitzat amb l’empat a 0 inicial. En la pròrroga tampoc s’ha mogut el marcador.

En la decisiva tanda de penals, Andy Escudero ha estavellat al travesser el setè xut, posant així punt final a la copa.