Copa

L’Europa cau contra un Elx molt més efectiu (0-2)

S’ha acabat el somni de l’Europa a la copa. Els escapulats han caigut contra l’Elx (0-2) al Nou Sardenya, en un partit on el quadre català ha disposat d’ocasions, però ha topat amb un gran Édgar Badia i amb la poca efectivitat de cara a porteria.

La primera part ha estat cruel per a l’Europa. El conjunt de Gràcia ha fet uns primers minuts molt bons, plantant cara a tot un equip de segona divisió. Els de Ramos Gatell han buscat sense complexos la porteria defensada per Édgar Badia, i han disposat de la primera ocasió clara en el minut 20 de partit després d’un servei de falta i una sèrie de rebots dins l’àrea que ha acabat amb un xut d’Àlex Pla que ha marxat per poc. La rèplica de l’Elx no ha tardat a arribar (22’), amb una rematada de rebot que ha acabat refusant Marc Vito. L’avís més clar del conjunt escapulat ha estat el que ha arribat en el minut 34, amb un xut de Mario que Edgar Badia ha tornat a refusar amb els punys. Quan més ben plantat estava l’Europa, ha arribat el gerro d’aigua freda amb el gol de l’Elx. En una jugada de córner, la pilota ha quedat morta dins l’àrea i ho han aprofitat els il·licitans per fer el primer gol de l’enfrontament en el minut 43. Ha marcat Mourad.

A la represa, l’Europa ha sortit amb la idea clara de buscar el gol de l’empat, tancant el seu rival a camp propi i assetjant la porteria defensada per Badia, que ha tornat a ser providencial en un xut creuat d’Eslava (54’). L’Elx, que amb molt poc feia molt mal, ha situat el segon gol en el marcador en el minut 81. En una de les poques arribades de la segona part, Mendoza ha rebut l’esfèrica dins l’àrea i amb un xut creuat ha situat el 0 a 2 final.