Copa

El Rubí fa patir l’Athletic

Can Rosés ha viscut una festa aquesta nit, rebent a l’Athletic Club. No l’ha pogut fer grossa però el Rubí, que ha caigut (1-2) contra el conjunt biscaí, que no obstant ha hagut de treballar-s’ho ja que al descans el resultat mostrava empat a zero. L’equip que milita a la lliga elit acaba el seu camí a la copa, però ho ha fet amb molta dignitat i oferint una bona imatge davant d’un conjunt de primera divisió.

I és que en la primera part el Rubí ha resistit. Ben endreçat al seu camp en un 5-4-1, el conjunt orientat per Jordi Peris ha sostingut l’Athletic, que ha tingut la pilota sempre, però a qui li ha costat generar. N’ha tingut tres de clares, ben solucionades pel veterà porter Rafa Leva amb tres bones aturades. Els locals han intentat inquietar en un parell de contraatacs que han finalitzat a fora.

En la segona meitat però ha emergit Adu Ares pels d’Ernesto Valverde, que amb dos gols consecutius (50’ i 57’) ha semblat sentenciar. Al tram final, Marc Rodríguez (85’) amb un cop de cap ha escurçat distàncies i ha fet somiar al Rubí que ha acabat buscant forçar la pròrroga fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)