3a divisió FEF

L’Olot buscarà la cinquena victòria al camp del Vilassar

3a divisió FEF. El conjunt de Dólera es vol reafirmar com a bons visitants al Municipal Xevi Ramon, sumant la segona victòria consecutiva a domicili

L’Olot ja ha demostrat que el Municipal és un fortí. De fet, els de Dólera han guanyat els quatre partits que han jugat com a locals. I la jornada passada, van deixar clar, guanyant a l’últim quart d’hora un partit gris al camp del Mollerussa, que visitar altres camps tampoc els frenarà la bona ratxa. Avui, tenen una nova oportunitat per enfortir-se a domicili. A les cinc de la tarda els garrotxina visitaran el Municipal Xevi Ramon.

El rival a batre per reafirmar-se com a bons visitants és el Vilassar de Mar. Els maresmencs són una de les revelacions d’aquest curs. El conjunt dirigit per Alberto Aybar ha aconseguit 14 dels 24 possibles firmant quatre victòries, dos empats i dues derrotes. I a casa, els números del Vilassar són igual de bons, de quatre partits com a locals, s’han endut els tres punts en tres ocasions i l’altre van perdre contra l’Hospitalet. Tot i això, els del Maresme arriben amb un mal record de l’última jornada després d’haver perdut al camp de la Montañesa (d’on ningú n’ha sortit encara puntuant). Els olotins en canvi, estan en el seu millor moment, quatre victòries seguides (cinc si comptem la de Copa Catalunya contra l’Europa).

Però el tècnic dels garrotxins, previsor, no abaixa la guàrdia: “Anem xino-xano, sabem que és difícil guanyar cada setmana. Quan guanyes tant estàs més a prop de la derrota”. Per això també té ben estudiat el rival: “Es un equip molt complicat, té un camp molt petit. Agressiu i defensivament amb les línies molt juntes, a dalt aprofiten molt bé les ocasions que tenen. Intentarem desbloquejar-los i fer que no estiguin còmodes per emportar-nos tres punts que serien claus”.

Amb la victòria al Xevi Ramon els de Dólera es consolidarien com a líders i sumarien la seva cinquena victòria consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)