1a femenina

El Johan, amb ganes de Pilota d’Or

Lliga F. El Barça rep el Sevilla en la represa de la competició i Aitana Bonmatí oferirà el guardó a l’afició blaugrana. El Llevant Les Planes vol recuperar bones sensacions al camp del Granada

L’estadi Johan Cruyff, i no és cap novetat, es vestirà de gala aquesta tarda. Sobre la gespa hi apareixerà la Pilota d’Or . I serà el tercer cop, de manera consecutiva, que ho faci. Després d’Alexia Putellas el 2021 i el 2022, Aitana Bonmatí oferirà a l’afició el guardó aconseguit dilluns a París. Això serà abans del xiulet inicial. Després, si Giráldez la posa d’inici, demostrarà el perquè del premi de millor futbolista del planeta.

El Barça, amb el logo dels Rolling Stones a la samarreta, reprèn el fil de la competició contra el Sevilla (16 h). L’objectiu és clar: continuar comptant els partits per victòries. Per a aquest partit, tornarà Irene Paredes, que podria haver jugat amb la selecció espanyola però no ho va fer per un error en la convocatòria. Graham Hansen, que s’ha entrenat amb normalitat, també podria rebre l’alta mèdica. La llista de Giráldez, però, no serà oficial fins aquest mateix matí.

Esborrar la derrota

El Llevant Les Planes va arribar a l’aturada amb la mala sensació d’haver vist frenada la seva imbatibilitat en l’últim instant del partit contra el Sevilla. L’equip de Ferran Cabello, que ara és vuitè en la classificació, vol deixar enrere aquesta derrota i recuperar la bona dinàmica de l’inici de curs, en què ningú era capaç de tombar-lo. En aquesta ocasió el rival convida a l’optimisme, el Granada entrenat pel lleidatà Roger Lamesa (13.30 h), un equip que ha pujat aquesta temporada a la Lliga F i que només ha aconseguit tres punts en les sis jornades que s’han disputat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)