3a divisió FEF

El Girona B no rutlla i preocupa

3a divisió FEF. El filial del Girona encara no ha guanyat a casa i continuarà una setmana més en descens directe

Girona B 0 San Cristóbal 1

GIRONA B:Juanvi, Marc Alegre (Sergi Solans, 66’), Antal, Gerard González, Almansa, Selvi, Ot Serrano (Marc Aznar, 46’), Enric Garcia (Luka, 66’), Melnichenko (Miguel Ángel, 46’), Iker Almena i Minsu (Sarasa, 78’).SAN CRISTÓBAL:Lázaro, Adri Montoro, Álex Otero (Maz Llovera, 85’), Ricki, Joan Cervós, Guille Hernández, Enric Vallés (Yeray, 70’), Mario Cantí (Oscar Sierra, 70’), Carlos Olmo, Miguel (João Vianna, 89’) i Jordi Ranera (Sergio Rey, 89’).GOLS:0-1 (9’) Jordi Ranera.ÀRBITRE:Caro Gallardo.T.G.:a Melnichenko, Sergi Mora, Gerard González, Antal, Luka, Guillem Hernández, Adri i João Vianna.T.V.:cap.

El Girona B continua escenificant que no carbura i després de nou jornades preocupa, ja que encadenarà dues setmanes en descens a Lliga Elit. Els de Sergi Mora només han guanyat un partit (a domicili) i en l’última sèrie de cinc enfrontaments han sumat tan sols dos punts de 15 possibles.

Contra el San Cristóbal, la posada en escena dels blanc-i-vermells no va ser dolenta però, en la primera arribada del San Cristóbal, Jordi Ranera va assestar un cop, com sempre, complicat de pair per als gironins. El davanter va aprofitar una disputa a dins de l’àrea per marcar a prop de la porteria i engegar en orris el plantejament inicial.

El Girona B va intentar reaccionar però no va trobar el camí del gol davant d’un rival més veterà que es va plantar molt bé, amb ordre i rigor tàctic, i no va concedir gaire perill als locals. I és que el San Cristóbal va ser l’equip que va tenir les ocasions més clares en una segona meitat en què va poder augmentar el seu avantatge amb aproximacions de Jordi Ranera i Joan Cervós o Yeray, ja a les acaballes.

El segon equip del Girona ha tocat fons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)