1a divisió FEF

El Cornellà es retroba amb la victòria contra el Real Unión (3-1)

Després de la derrota per la mínima la setmana passada contra la Cultural Leonesa, el Cornellà s’ha retrobat amb la victòria davant el Real Unión gràcies a les dianes de Canario des del punt de penal per partida doble (25’ i 73’) i Gonpi (84’).

Després d’uns primers minuts de partit de tempteig i sense ocasions clares per cap dels dos equips, el Cornellà s’ha avançat amb un gol de penal de Canario (25’). A partir d’aquest moment, els visitants han despertat i han començat a arribar amb perill a la porteria defensada per Yari Meykher. Ha estat just abans de marxar al descans quan han aconseguit el gol de l’empat de les botes de Cerdà (39’).

A la represa, Mendes ha estavellat la pilota al pal en el minut 69. El mateix jugador, però, ha estat protagonista poc després, quan l’àrbitre ha xiulat penal a favor del Cornellà per una caiguda dins l’àrea visitant de Clau Mendes. Canario ha tornat a agafar la responsabilitat des dels onze metres i no ha fallat per situar el 2 a 1 en el marcador. En el 85’ Gonpi ha fet la diana de la tranquil·litat per certificar la victòria.