1a divisió FEF

El Barça Atlètic s’emporta el derbi contra el Sabadell (4-1)

El Barça Atlètic no afluixa. Els de Rafa Márquez estan travessant el millor moment de la temporada. Aquesta tarda s’han imposat amb contundència al Sabadell (4-1), i ja encadenen cinc victòries consecutives. Fet que els permet continuar en zona de play-off d’ascens directe. Una situació molt diferent de la del conjunt de Gerard Bofill, que ja fa sis partits que no puntuen.

El partit ha començat de manera immillorable per al Barça Atlètic, que als onze minuts ja dominava el marcador amb tres gols a favor. En la primera rematada entre els tres pals, els blaugrana s’han avançat (2’) amb una rematada de cap a la sortida d’un córner de Mamadou Mbacke, en la que ha estat la seva primera titularitat com a blaugrana. En la segona arribada, la pilota també s’ha colat al fons de la xarxa. Aquest cop, l’autor ha estat Pau Víctor (7’). L’ex del Sabadell ha marcat a porta buida després d’aprofitar un rebot. En el minut 11, ha arribat el tercer amb un xut creuat d’Unai Hernández. A partir d’aquí, el duel ha continuat sent tot un monòleg blaugrana, situant-se a camp rival i arribant amb perill a la porteria contrària. Per la seva banda, el Sabadell no aconseguia sortir amb la pilota controlada ni inquietar la porteria defensada per Marc Vidal. Fins que en el 43’, just abans de marxar als vestidors, Sander ha fet el gol de l’esperança pel Sabadell.

A la segona part, el Sabadell ha sortit amb una altra cara i Mbacké ha salvat sobre la mateixa línia de gol el segon dels arlequinats. Els de Gerard Bofill han continuat amb una marxa més, arribant amb molta insistència i perill. Quan més estava patint el Barça, ha arribat el quart pels blaugrana. Unai Hernández ha aprofitat una errada d’Ortolà en la sortida de pilota per batre’l amb un xut potent i certificar la victòria.