1a divisió FEF

El Nàstic torna a quedar a zero i agreuja la mala dinàmica

El conjunt grana no pot superar al Sestao al Nou Estadi i encadena la sisena jornada sense conèixer la victòria

El Nàstic no ha estat capaç de passar de l’empat a 0 davant el Sestao River i agreuja la crisi de resultats amb la sisena jornada consecutiva sense guanyar. L’equip ha estat superior al conjunt basc, fins ara penúltim classificat, però no ha estat encertat de cara a porteria i ha acabat sense anotar ni un sol gol, una setmana més.

Ha sortit a buscar una diana el Nàstic. Era necessari un inici efervescent al Nou Estadi i el gol s’ha fregat en fins a dues ocasions durant el primer quart d’hora de joc. Les dues vegades ha estat amb Pablo Fernández com a protagonista. Primer, enviant el seu xut franc sobre el cos del porter després d’una brillant passada d’Andy. Després, en una rematada de cap en un servei de cantonada que ha salvat sota pals la defensa visitant. Ja en la recta final del primer temps, també Pablo ha rematat una bona centrada de Montalvo, però a les mans del porter.

I a l’inici de la represa ha tornat a tocar el primer gol el conjunt grana. Una brillant centrada de Borja Martínez l’ha enviat fora Jaume Jardí quan ho tenia tot de cara per marcar. I la més clara ha arribat al minut 90 en botes d’un molt desafortunat Marc Fernández, que s’ha trobat cara a cara amb el porter, l’ha driblat, però ha vist com el seu xut l’ha salvat un defensa sota pals. I no només això, s’ha lesionat en aquesta mateixa jugada.

El Sestao ha competit, però sense generar cap mena de perill sobre la porteria de Varo. Ha estat impecable sense pilota el Nàstic, però li ha mancat precisió i encert en l’apartat ofensiu. L’equip està en una situació delicada i necessita trencar-la amb urgència per evitar que neixin uns fantasmes molt difícils de fer desaparèixer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)