1a femenina

Deures fets abans de mirar a Europa

Lliga F. El Barça goleja el Vila-real, continua líder en solitari i escalfa motors de cara al debut en la Champions

Vila-real 0 Barça 6

VILA-REAL:Carbonell; Lucía Gómez (Lucía Romero, 73’), Giménez, Queralt, Raquel; Claudia Iglesias (Torrecilla, 73’), Soldevila, Llompart (Ainoa Campo, 51’), Lara (Kanteh, 41’); Tere Morató (María Romero, 73’) i McKenna.BARÇA:Cata; Bronze, Marta, Paredes (Engen, 72’), Ona Batlle (Lucía Corrales, 72’); Walsh, Aitana (Mariona, 62’), Pina (Alèxia, 63’); Brugts (Graham Hansen, 63’), Oshoala i Paralluelo.GOLS:0-1 (14’) Aitana. 0-2 (24’) Oshoala. 0-3 (50’) Aitana. 0-4 (77’) Salma. 0-5 (82’) Graham Hansen. 0-6 (85’) Oshoala.ÀRBITRE:Fírvida Fernández (comitè gallec).T.G.:cap.

Un dia més a l’oficina. El Barça continua endollat i amb el xip competitiu ben activat. Les blaugrana van superar clarament el Vila-real en una nova golejada en aquesta lliga. Sis gols van anotar les jugadores de Jonatan Giráldez per mantenir-se líders amb un ple de victòries. Són 24 punts de 24 possibles, tres més que el Real Madrid, que diumenge vinent visitarà Montjuïc en un clàssic d’allò més especial.

La victòria a terres valencianes va servir per allargar les bones sensacions i repartir minuts, fet clau per a Giráldez tenint en compte que era el primer dels cinc partits que el Barça jugarà en dues setmanes. Dimarts, arriba la Champions. El gran objectiu, el gran desig. Arrencar amb força és el millor missatge i el conjunt blaugrana arribarà bé al duel contra el Benfica.

El Barça va dominar de principi a fi, instal·lat constantment a camp del Vila-real, que intentava tapar els espais interiors. Les blaugrana, però, sempre acabaven trobant solucions, fos per dins o per fora. Aitana Bonmatí, que avui oferirà la Pilota d’Or a l’afició abans del Barça-Alavés, va obrir la llauna amb una acció individual. Poc abans de la mitja hora, Oshoala va fer el segon aprofitant una bona centrada d’Ona Batlle, que va ser un autèntic punyal per l’esquerra. La lateral de Vilassar de Mar va fer també l’assistència del 0-3, ja en la represa, obra un altre cop d’Aitana. Giráldez va moure la banqueta i el Barça no va abaixar el llistó. Salma Paralluelo, que venia de fer un pòquer, també va apuntar-se a la festa culminant una deliciosa passada de Mariona. El cinquè va ser obra de Graham Hansen, que va tenir una mica de fortuna en un llançament de falta que va fregar la barrera. Ja en el minut 85, Oshoala va tancar la golejada després de recollir una pilota morta a l’àrea petita.

El Barça ja mira a Europa. El Benfica, com l’any passat, serà el primer obstacle en el camí cap a la tercera Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)