3a divisió FEF

En busca del primer triomf a domicili

3a divisió FEF. El conjunt d’Arnau Sala juga aquest migdia (12h) al camp del Sant Cristóbal i lluitaran per guanyar el primer partit lluny del Nou Miramar

L’Escala visita aquest migdia (12h) el camp del Sant Cristóbal en la desena jornada de lliga. Els d’Arnau Sala buscaran tornar de Ca n’Anglada amb em primer triomf a domicili de la temporada. Els escalencs que només són a un punt de la zona de descens, n’acumulen un total de vuit i arriben el partit després d’haver perdut contra la FE Grama.

Els terrassencs amb 10 punts acumulats i dues posicions per sobre dels anxovencs els reben després d’haver guanyat a Riudarenes, per la mínima, al Girona B. L’últim partit a casa però, van perdre per 1-3 davant el Tona, i amb aquesta derrota sumant un total de dues derrotes, un empat i una victòria.

Els d’Arnau Sala volen saber què és guanyar fora de cada, però avui ho hauran de fer amb la baixa de Josu Currais, sancionat amb un partit d’expulsió la jornada passada contra la FE Grama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)