3a divisió FEF

El Peralada aspira a la tercera victòria consecutiva a casa

3a divisió FEF. El conjunt d’Àlex Marsal rep aquesta tarda (16:30h) al Vilassar de Mar i buscarà tornar a guanyar a casa

El Peralada rep aquesta tarda (16:30h) al Vilassar de Mar en la desena jornada de lliga. Els d’Àlex Marsal buscaran la tercera victòria consecutiva com a locals, després d’haver guanyat en els dos últims partit al Municipal al Vilafranca (3-0) i al Girona B (1-0). Els xampanyers a més arriben amb l’energia d’haver puntuat a Nou Barris, empatant a 0 contra la Montanyesa, camp on ningú fins la jornada passada, havia aconseguit marxar puntuant.

El Vilassar de Mar és l’actual setè classificat de la taula, amb 15 punts, just per sobre els xampanyers que són vuitens amb tres punts menys. Els maresmencs venen d’empatar contra l’Olot, líder de la taula i com a visitants han aconseguit dos empats, una victòria i una derrota.

Els d’Àlex Marsal, aprofitaran la bona dinàmica que porten per sumar els tercer triomf consecutiu a casa i, així, apropar-se a les places de promoció d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)