1a divisió FEF

El Nàstic perd dos punts al darrer moment contra el Real Unión (1-1)

El Nàstic ha tornat a ensopegar, aquest cop al camp d’un Real Unión Club que ha trobat el gol de l’empat al minut vuitanta-vuit. Un marcador injust pels grana que no han sabut sentenciar el matx amb la segona diana (1-1). Els de Vidal sumen set partits sense guanyar a la lliga.

El matx ha iniciat amb un Nàstic valent en la transició. Abans del minut deu, una jugada ràpida per banda esquerra ha acabat amb una bona rematada des de la frontal d’Andy Escudero, la pilota ha topat al travesser. Els catalans s’han trobat còmodes els primers minuts i Pablo Fernández ho ha tornat a provar en un xut desviat des de la mitja lluna. El gol no s’ha fet esperar i el davanter centre grana, aquesta vegada sí, ha pogut estrenar el marcador. L’acció del gol ha vingut d’una centrada lateral de Jaume Jardí que Pablo Fernández ha rematat de cap al fons de la xarxa al minut vint

Els locals han fet un pas endavant i Dufur ha estat providencial per desviar un xut enverinat dels de Gipuzkoa. Això no obstant, els tarragonins també donaven senyals de perill en un córner olímpic . Borja Martínez ha estat a punt de sorprendre a Irazusta que ha tret sota pals. Fins i tot l’equip dirigit per Dani Vidal ha fregat el segon en una gran acció individual del davanter de Candás. Després de dos retalls, el punta ha provat un xut escorat que ha sortit fregant el pal al fil del descans.

A la represa, el Nàstic ha continuat amb la bona dinàmica ofensiva i Montalvo, molt actiu, ha pogut ampliar l’avantatge en una passada de la mort de David Concha. Els primers canvis del Nàstic han sigut Pol Domingo i Òscar Sanx que han substituït a Tirlea i Montalvo. Abans del quart d’hora de joc de la segona, els catalans han tornat a avisar amb dues accions perilloses de Jaume Jardí i Escudero, aquest últim des de la frontal.

Els bascos han despertat al minut seixanta-sis en el primer xut entre els tres pals de la represa. Varó ha pogut refusar amb el peu per enviar la pilota a córner. Quan semblava que els tres punts anirien cap a comarques tarragonines, Escobar ha posat la igualada en una bona rematada que Varó no hi ha pogut fer res. Un empat dur per un Nàstic que no aconsegueix trencar amb la mala dinàmica a la lliga.