3a divisió FEF

El Girona B en busca de la primera victòria a casa contra el Castelldefels

3a divisió FEF Els de Sergi Mora volen començar una bona dinàmica guanyant a casa aquest migdia (12h) al Castelldefels

El filial gironí necessitava un gir de guió i la setmana passada el va aconseguir. Els de Sergi Mora van marxar de Badalona amb tres punts més, que els van servir per agafar una mica d’aire i situar-se en la dotzena posició de la taula. Avui, tornen a Riudarenes per rebre el Castelldefels, que, amb els mateixos punts cumulats que els blanc-i-vermells (10) es troben en la quinzena posició.

Els visitants arriben després d’una important victòria a casa contra el Tona per 2-1. Els del baix llobregat també volen allunyar-se de la part baixa de la taula, i aquest migdia a Riudarenes buscaran tornar a sumar els tres punts.

Els blanc-i-vermells però, conscients que després de la victòria a Badalona no poden fallar i els toca anar cap amunt, no ho posaran gens fàcil i lluitaran per tornar a sumar a casa, que no ho aconsegueixen des de la cinquena jornada que van empatar contra la Montañesa i encara no han sumat els tres punts com a locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)