Per fi un final dolç

3a divisió FEF L’Escala remunta al Badalona en l’últim minut a casa

L’Escala 3 Badalona 2

L’ESCALA:Ferreti, Jordi Bas, Bastidas. Congost, Aparicio, Calvete (Amoedo, 70’), Izan, Ibuki (Currais, 59’), Fortu (Pime, 59’), Konteh (Genís, 80’) i Xumetra.BADALONA:Craviotto, Caroz, De Marco, Kilian (Peña, 67’), Estellés, Márquez, Batanero, Cortina (Muñoz, 88’), Larrosa, Walid (Velasco, 88’) i Rivas (Armengol, 67’).GOLS:1-0 (19’) Fortuny. 1-1 (27’) Toni Larrosa. 1-2 (65’) Walid. 2-2 (75’) Aparicio. 3-2 (89’) Xumetra.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:Als locals Bastidas, Izan i Congost i als visitant Batanero, Walid i Estellés.T.V.:Cap.

L’Escala es va retrobar amb ahir la victòria. Quatre jornades després de guanyar el derbi altempordanès, ahir, un altre cop a casa, van sumar els tres punts contra el Badalona. Amb remuntada i final feliç inclosos. Els escalencs van fer un molt bon inici de partit. Uns primers minuts tranquils, amb algunes arribades, i no van haver d’esperar gaire per veure arribar el primer gol. Amb una jugada d’Ibuki que Fortuny es va encarregar de finalitzar, el Nou Miramar celebrava la primera diana. Els visitants, però, no va deixar marxar els escalencs tranquils al descans i, deu minuts després, l’escapulat Larrosa va aprofitar una pilota morta dins l’àrea per empatar el partit. En la segona part, com si fos un déjà vu de la jornada passada, el Badalona es va posar al davant amb una diana de Walid al 63’. Però els escalencs, que no volien repetir el cop de fa 7 dies, van reaccionar amb el gol d’Aparicio. I per fer-ho encara millor, Xumetra va fer el tercer pels locals al primer minut d’afegit. Res de perdre a l’últim minut altra vegada. Ahir els tocava als escalencs celebrar la victòria a l’últim minut, i així ho van fer.