Més futbol

Batalla campal en el Brasil-Argentina

El partit entre el Brasil i l’Argentina, que ha acabat amb victòria albiceleste a Maracaná (0-1), ha estat marcat per incidents violents abans del partit. Una batalla campal entre aficions de les dues seleccions a les graderies de l’estadi ha provocat la intervenció de la policia, que ha carregat amb contundència contra l’afició argentina. Fins i tot els jugadors s'hi han acostat, per demanar calma als aficionats però sobretot a la policia, que carregava amb duresa. De fet, Leo Messi ha instat els seus companys a tornar-se’n cap als vestidors. Uns vint minuts més tard, la selecció argentina ha tornat al camp i el partit s’ha disputat. Otamendi (63’) ha donat el triomf a la campiona del món, en la primera derrota del Brasil com a local en un partit de classificació.

A l’Argentina hi ha crítiques per la duresa de la càrrega de la policia. Els incidents han acabat amb diversos detinguts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)