3a divisió FEF

L’Escala d’Aday s’estrena a Castelldefels

3a divisió FEF El conjunt ara dirigit per Aday Benítez visita aquest migdia (12h) als Canyars

Aday s’estrenarà com a nou entrenador de l’Escala aquest migdia a Castelldefels (12h). Els escalencs visitaran els Canyars en la dotzena jornada de lliga. Els escalencs, amb la victòiria del cap de setmana passat a casa contra el Badalona (3-2) s’han situat en la tretzena posició de la taula amb 11 punts a acumulats. Els castelldefelencs, en canvi, van perdre contra el Girona B, i amb un punt menys que els altempordanesos, estan en zona de descens com a actuals dissetens.

L’Escala encara no ha aconseguit guanyar cap partit com a visitant el les dotze jornades de lliga, però el Castelldefels, a casa, com és habitual en la categoria, no ho posa gens fàcil. Els locals compten amb 2 victòries, 2 empats i només una derrota a casa. Tot i això, Aday vol començar la seva nova etapa el millor possible, i les jugadors arriben endollats després de guanyar en l’última jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)