3a divisió FEF

El Girona B té una cita d’alt nivell a l’Hospitalet

3a divisió FEF. El conjunt de Sergi Mora visita aquest migdia (12:30h) al camp de l’Hospitalet

El filial blanc-i-vermell porta dues victòries consecutives després d’haver vençut al Badalona i al Castelldefels, dos rivals situats a la part baixa de la taula. Aquest migdia (12:30h), però, en la dotzena jornada de lliga els de Sergi Mora visitaran el camp de l’Hospitalet de Llobregat, que amb 23 punts, és el segon classificat, només un punt per darrera dels olotins.

El Girona B té per davant un duel complicat amb un dels equips amb més números de pujar de categoria a final de temporada. Els blanc-i-vermells es queden una mica lluny en la taula respecte el seu rival d’avui, concretament en la dotzena posició i amb 13 punts, deu menys que l’Hospitalet. Però en l’últim partit a casa, els barcelonins es van quedar amb un empat davant el Reus.

Els gironins volen seguir amb la bona dinàmica per anar-se allunyant com puguin de la zona de descens. Està clar però, que el partit d’avui és un dels enfrontaments més complicats de la temporada, però els de Sergi Mora lluitaran tant com les dues últime sjornades per rascar tots els punts que puguin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)