1a divisió FEF

El Cornellà perd dos punts sobre la botzina (2-2)

Gerra d’aigua freda la que ha caigut al Palamós-Costa Brava. El Cornellà tenia encarrilada una victòria important per allunyar-se del descens, però ha vist com el Rayo Majadahonda igualava un 2-0 en el tram final del duel.

Els de Gonzalo Riutort han arrencat bé i han estat a punt d’inaugurar el marcador en el minut 8. Qui ha obert la llauna, però, ha estat Gonpi, que ha culminat una bona acció ofensiva per fer l’1-0 (26’). Un marcador amb el qual s’ha arribat a la mitja part.

En la represa, el Cornellà ha continuat atacant i ha disposat de dues bones ocasions per fer el segon, que no ha arribat fins al darrer quart d’hora. Un cop de cap inapel·lable de Kike Ríos ha deixat sentenciat el partit...o així ho semblava. Perquè el Rayo Majadahonda ha reaccionat i Cortés ha retallat distàncies (86’). Ja en el 90, els madrilenys han fet el segon i han restat dos punts al Cornellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)