1a divisió FEF

El Barça Atlètic perd a l’últim minut davant el Depor (1-2)

Els de Rafa Márquez, que s’havien avançat amb una diana de Pau Víctor, veuen com els gallecs els acaben remuntant al Johan Cruyff

El Barça Atlètic perd al Johan Cruyff davant el Deportivo de la Corunya (1-2) per un gol sobre la botzina dels visitants. Ha estat obert i atractiu el partit, amb opcions pels dos conjunts, però els gallecs s’han acabat imposant en, pràcticament, l’última acció del duel.

L’inici ha deixat clar que el xoc no decebria. Villares ha tingut la primera ocasió clara després d’una brillant passada de Davo, però Marc Vidal ha aparegut per guanyar-li el mà a mà. Ha respost immediatament el conjunt català. L’assistent ha estat Aleix Garrido i el finalitzador Pau Víctor, amb el mateix final que a l’altra porteria: aturada de Parreño. En el rebuig, Garrido ha enviat fora el seu xut.

Però el guió s’ha repetit uns minuts més tard, superat el quart d’hora, amb una passada filtrada magistral d’Héctor Fort perquè el davanter cedit pel Girona superés el porter i obrís la llauna. 10 gols en 14 jornades suma Pau Víctor en un inici de campanya que confirma la seva explosió futbolística.

Una errada de Faye a la mitja hora de joc ha permès a Villares robar-li la pilota a la frontal de l’àrea i situar l’empat per fer embogir la nombrosa representació gallega arribada al Johan Cruyff. Alarcón ha fregat el 2 a 1 pels locals just després d’aquesta diana, però el seu intent ha marxat desviat.

Ha estat diferent el segon temps. Ritme alt dels dos conjunts, però ha sigut el Depor qui ha tingut les opcions clares per endur-se els tres punts. Entre Marc Vidal, Faye i el travesser havien impedit que el conjunt entrenat per Imanol Idiakez sortís guanyador. Però, en la darrera jugada del partit, una gran passada en profunditat de Lucas Pérez l’ha convertit en gol Davo per fer volar els tres punts cap a La Corunya.

Els de Rafa Márquez encaixen una derrota dolorosa sobre la botzina davant una de les millors plantilles de la categoria. Tot i això, els blaugrana es mantenen en zona de play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)