1a divisió FEF

El Sabadell s’enfonsa a Galícia i ja és cuer en solitari

Els arlequinats perden davant l’Arenteiro (2-0) i queden a vuit punts de la SD Logronyès, equip que marca la permanència

El Sabadell perd al camp de l’Arenteiro (2-0) i continua enfonsant-se a la classificació. Els vallesans són cuers en solitari després que el Terol hagi sumat aquesta jornada, i es queden a vuit punts de l’equip que marca ara mateix la permanència, els mateixos punts que ha sumat el conjunt arlequinat en aquestes quinze jornades.

Ha estat una primera meitat amb alternatives i opcions a les dues porteries. Tot plegat marcat pel pes d’una intensa pluja que ha anat fent cada vegada més pesat el terreny de joc, fins al punt de frenar la pilota en molts punts. Manel, Nando i Cristian Herrera han pogut avançar als d’Óscar Cano, però el primer a trobar l’encert ha sigut l’Arenteiro just abans del descans. Una centrada lateral ha acabat amb el gol, de cap, de Luís Chacón. Un nou cop dur al mentó del Sabadell.

Mateix guió al segon temps, oportunitats per ambdós conjunts, però l’únic en anotar ha estat el conjunt gallec. Manín ha posat la sentència amb una gran definició quan restava un quart d’hora pel final.

L’arribada d’Óscar Cano a la banqueta i la remuntada fa una setmana per salvar un punt a Terol van significar algun bri d’esperança per l’afició arlequinada, però aquesta derrota torna a ser una galleda d’aigua freda. L’equip s’enfonsa i és molt difícil, ara mateix, pensar que és possible posar-hi solució. La dinàmica és nefasta i les xifres molt clares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)