Champions

El Sevilla perd contra el Lens i s’acomiada d’Europa (2-1)

Aquesta tarda s’han disputat els primers partits de la darrera jornada de la fase de grups de la Champions. El Sevilla ha caigut derrotat contra el Lens (2-1) amb un gol d’Angelo Fulgini en el 96’ i s’ha acomiadat d’Europa. El conjunt andalús ha quedat últim del grup B amb 2 punts i tampoc ha aconseguit la classificació per a l’Europa League. En aquest duel, els francesos s’havien avançat amb un gol de Frankowski des del punt de penal en el minut 63. Poc després, els de Diego Alonso han vist com l’àrbitre alemany Felix Zawyer n’assenyalava un altre, aquest cop a favor dels andalusos. Sergio Ramos ha estat l’encarregat d’executar la pena màxima, però el seu xut en el minut 76 l’ha refusat sota pals Samba. A instàncies del VAR, però, Zawyer a ordenat repetir el penal perquè el porter no tenia els peus a la línia de gol i, en la segona oportunitat, Ramos no ha fallat i ha situat la igualada en el marcador. En el temps afegit, el Lens s’ha endut la victòria amb un gol in extremis de Fulgini, que val una plaça per a l’Europa League.

En l’altre enfrontament de la tarda, també del grup B, Arsenal i PSV han empatat a un, amb gols de Nketiah (42’) i Vertessen (50’). Amb aquest resultat, els de Mikel Arteta passen com a primers de grup amb 13 punts, i el PSV ho fa com a segons.